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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Anthocyanin and carotenoid contents in different cultivars of chrysanthemum(Dendranthema grandiflorum Ramat.) flower
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Anthocyanin Levels in Red Pigmented Germplasm Collections of Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
논문철회: 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2022 .12
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Anti-thrombosis Activities of Lettuce (Lactuca sativa L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Candidate Genes Associated with Anthocyanin Accumulation in Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Sleep-Aid Effects of Lettuce (Lactuca sativa) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Molecular Analysis of Heat Induced Bolting in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
수확시기에 따른 노랑찰옥수수의 총카로티노이드 함량 및 항산화 활성 변화
한국육종학회지
2017 .01
Characteristic-association of SNP Development in Lettuce(Lactuca sativa L.) Using GBS Technology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparative analysis between types and areas of maize carotenoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Mapping of QTLs Controlling Leaf Color in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
Selected Metabolites and Antioxidant Potential Diversity in 22 Korean Lettuce (Lactuca sativa L.)Varieties at Vegetative and Reproductive Stages
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Residue Characteristics of Fluopyram in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Genome-wide Analysis of GASA Genes under Heat Stress in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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