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Sleep-Aid Effects of Lettuce (Lactuca sativa) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Molecular Analysis of Heat Induced Bolting in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Characteristic-association of SNP Development in Lettuce(Lactuca sativa L.) Using GBS Technology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Mapping of QTLs Controlling Leaf Color in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Residue Characteristics of Fluopyram in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2025 .04
Genome-wide Analysis of GASA Genes under Heat Stress in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Genetic Mapping and QTL Analysis of Stem Elongation in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
The Anti-Melanogenic Activity of Heukharang Lettuce ( Lactuca sativa L.) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anthocyanin Levels in Red Pigmented Germplasm Collections of Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Selected Metabolites and Antioxidant Potential Diversity in 22 Korean Lettuce (Lactuca sativa L.)Varieties at Vegetative and Reproductive Stages
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Mapping of Stem Growth QTLs in lettuce (Lactuca sativa L.) Using Genotyping-by-Sequencing (GBS)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Variation in Phenotypic Characters and Sesquiterpene Lactones Content in Lettuce (Lactuca sativa L.) Germplasm
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Identification and quantification of flavonoids in red lettuce (Lactuca sativa L.) cultivar using UPLC-DAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sesquiterpene Lactones Variation in Different Tissues of Lettuce (Lactuca sativa L.) Germplasm Harvested in Two Different Seasons
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
상추 추출물(Lactuca sativa L.)의 혈관내피세포에서 항염증 작용과고지방 식이 생쥐에서 혈중 지질농도 개선에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .12
Characterization of Hydroxycinnamic Acid Derivatives in the Three Lettuce Varieties (Lactuca sativa L.) using UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
개별 아미노산 처리에 따른 애기장대 유전자 발현 및 상추 생육
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Application of Salt Tolerance PGPR Alleviate the Salinity Stress in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Bitter Sesquiterpene Lactones and Phenolic Compounds in Leaves of Lettuce (Lactuca sativa L.) Cultivars Harvested at Mature and Bolting Stages
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
일시수확형 상추 우수품종 선발 및 적정 재식거리 구명
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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