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이용수
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국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
지역 농산물의 조단백질과 아미노산 조성 비교
한국식품영양학회지
2017 .08
Analysis of Amino Acids for Revision of Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protein Quality and Amino Acid Utilization in Chickens
한국가금학회지
2015 .03
밭토양 조건에서 유박과 아미노산 비료의 질소 무기화량 추정
한국유기농업학회지
2015 .01
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Amino acids and protein comparison analysis using of confectioneries and bread products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Functional Characteristics of Whey Protein-Derived Peptides Produced Using Lactic Acid Bacteria Hydrolysis
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Evaluation of Nutritional Potential of Amorpha fruticosa Pollen Collected by Honey bees
Journal of Apiculture
2016 .04
Novel Physiological Functions of Branched-Chain Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Amino Acid Analysis in Beverages for Food Nutrients Database Construction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Fungicides and Insecticides Combined with Amino Acid Application on Rice Yield and GHG Emission in a Korean Paddy Rice
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
세균을 이용한 수확후배지의 총질소 및 아미노산 증진 효과
한국버섯학회지
2018 .01
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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