지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Amino Acids and Crude Protein by Representative Dietary Sulfide Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Protein Quality and Amino Acid Utilization in Chickens
한국가금학회지
2015 .03
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Amino acids and protein comparison analysis using of confectioneries and bread products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
쌀가루를 이용한 쌀식빵 영양성분분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Analysis of Amino Acids for Revision of Korean Food Composition Database
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Functional Characteristics of Whey Protein-Derived Peptides Produced Using Lactic Acid Bacteria Hydrolysis
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Evaluation of Nutritional Potential of Amorpha fruticosa Pollen Collected by Honey bees
Journal of Apiculture
2016 .04
Amino Acid Composition and Functional Properties of Soybean Protein Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
In situ Ruminal and Intestinal Digestibility of Crude Protein and Amino Acids in By-product Feedstuffs
한국초지조사료학회지
2018 .01
Comparison of protein characteristics of different cultivars of soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of protein and amino acid content in selected cultivars of non-glutinous rice in Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of the Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Processing optimization of antioxidative aroase AP-10 hydrolysates prepared from skipjack tuna Katsuwonus pelamis roe concentrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Amino acids and protein comparison analysis using an certified reference material (CRM)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Novel Physiological Functions of Branched-Chain Amino Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
0