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Development of Functional Molecular Markers for pink Fruit Color in Tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Development of a Gene-based Marker for the Non-ripening (Nor) Gene in Cultivated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Distinguishing Two Genetic Factors Controlling Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Development of a Molecular Marker Set to Distinguish Multiple TYLCV Resistance Genes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Molecular Markers for Selecting Diverse Disease Resistances in Tomato Breeding Programs
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
New Mutations in SlMYB12 Associated with Fruit Peel Color of Pink Tomato Lines
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Development of a set of SCAR Markers for Selecting Tomato Yellow Leaf Curl Virus Resistance Genes in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of Molecular Marker for I7 Gene in the Breeding of Tomato Rootstock
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Rapid Tomato Breeding by Gene Editing Technologies
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Breeding of Pink Spray Rose ‘Pink Hole’ with Good Shape
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Development of the Single Nucleotide Polymorphism Marker for Disease Resistance to Tomato Spotted Wilt Virus in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Functional Analysis of HY5 Gene in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
CRISPR/Cas9-mediated Editing of Genes to Reduces Tomato Fruit Allergen
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Development of Molecular Markers Associated with Bacterial Spot Resistance in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of SNP Marker Sets for Background Selection in Cultivated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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