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Gene-based Markers Developed for Distinguishing Pink Tomato Fruits in Early Generation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Development of Functional Molecular Markers for pink Fruit Color in Tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Distinguishing Two Genetic Factors that Control Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Distinguishing Two Genetic Factors Controlling Yellow Fruit Color in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of different operating conditions of chestnut peeling machine on peeling properties/peeling efficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Carotenoids Profiling to Infer Genetic Determinants of Tomato Fruit Colors
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Inferring the Genetic Determinants of Fruit Colors in Tomato by Carotenoid Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Breeding of Pink Spray Rose ‘Pink Hole’ with Good Shape
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Production System Effects on the Shelf-life Related Quality in Tomato Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
화형 화색이 우수한 분홍 스탠다드 장미 ‘핑크뷰티(Pink Beauty)’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
분홍색 겹꽃 스탠다드 국화 ‘핑크빔(Pink Beam)’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Pre-storage Short-term Exposure of High CO₂ Treatment on Fruit Quality of Tomato during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Comparison of Antioxidant Activities in Tomato Bagel and Tomato Cookie Added Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Rapid Tomato Breeding by Gene Editing Technologies
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
A Standard Rose Cultivar ‘Pink Moon’ with Pink Petals for Cut Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Changes in quality parameters of tomatoes during storage: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
A Standard Rose Cultivar ‘Pink Veil’ with Pink Petals for Cut Flowers
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Overexpression of a Superactive SlSOS2 Mutant Significantly Improved Salt Tolerance by Accumulating Higher Na+ and K+ Contents in the Tomato Roots
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Tomatoes with a Mutation in Zeaxanthin Epoxidase Gene Display Changes in Fruit and Seed Pigmentation
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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