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Development of Gene-based Molecular Markers for Leaf Color in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
bZIP Transcription Factors in Brassica rapa and Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Identification and Molecular Characterization of CDPK Genes in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
무 저장 중 Glucosinolate-Myrosinase System 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
논문철회: 십자화과 식물 유래의 Myrosinase 추출 최적화
한국식품영양과학회지
2023 .01
Improved Understanding of the Genetic and Biochemical Basis of Black Rot Resistance in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
돌산갓의 부위별 sinigrin 함량
Food Science and Preservation
2015 .08
Identification and Expression Analysis of Glucosinolate Biosynthetic Genes in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
RNA Sequencing of Two Contrasting Genotypes (B. oleracea var. Capitata L.) Treated with Sinigrin and Epibranssinolide
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Transcriptome Analysis between Green Cabbage (Brassica oleracea var. capitata) and Savoy Cabbage (Brassica oleracea var. sabauda)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Changes of Glucosinolate-Myrosinase System in Radish during MA Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Mapping of Locus Responsible for Resistance against Clubroot Disease in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Monitoring Microbial Quality of Fresh Cabbages (Brassica oleracea var. capitata) and Red Cabbages (Brassica oleracea var. capitata f. rubra) in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization and Expression Analysis of SGT1 Genes in Brassica oleracea Against Abiotic Stresses
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Antioxidant and Anti-inflammation Activities of Kale (Brassica oleracea L) extracted with Hot water and ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Genome Wide Characterization and Identification of Cold-inducible GST family in Brassica oleracea
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effects of different sulfur ion concentration in nutrient solution and light source on glucosinolate contents in kale sprouts (Brassica oleracea var. acephala)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .06
The Differences in the Volatile Metabolites of Brassica oleracea L. according to Their Species Using Flavoromics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of glucosinolate-associated QTLs in cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Effect of Kailan ( Brassica oleracea L.) Extract on the Ex- pression of Inflammatory Mediators
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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