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한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Selection of Differentially Expressed Genes in Response to High Temperature from Transcripts of Ripening Citrus Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Expression of Flavonoid and Stilbene Synthesis Genes in Grape Berries is Affected by High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of Plant Growth Regulator and Berry Thinning on Grape Quality in ‘Shine Muscat’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of PGRs and various co-packing materials on storage quality in ‘Shine Muscat’ grapes
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .06
Berry Skin Coloration in Response to High Temperature at Veraison in ‘Kyoho’ Grapes
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
Comparison of the change in quality indices during distribution period by import season in three grape cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Genome-wide Transcriptome Analysis of Stenospermocarpic Grape Berries After GA Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
대립계 청포도 품종 ‘그린킹’ 육성
한국육종학회지
2016 .01
Effect of essential oils and linalool on berry quality during simulated marketing of ‘Shine Muscat’ grapes
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Development of Processed Grape Products for Older adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
ABA 처리가 ‘파라다이스’ 포도의 착색과 과실품질에 미치는 영향
농업생명환경연구
2019 .01
포도주박 숙성 돈육의 품질 및 저장특성
동물생명과학연구
2015 .06
고품질 대립계 무핵포도 신품종 ‘스위트 드림’
한국육종학회지
2015 .01
A study on consumer acceptance of grape cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analyses of Hormones, Gene Expressions, and Metabolites Related to the Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
The Effects of Grape Seed Flour on the Quality of Turkish Dry Fermented Sausage (Sucuk) during Ripening and Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2016 .01
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