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Effect of the Root-zone Heating on the Growth and Yield of Winter Cultivated Paprika (Capsicum annuum L.) in a Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Construction of High-Resolution Structure Model of Paprika (Capsicum annuum L.) Plants using 3-D Scanning and Estimations of Light Distribution and Photosynthesis
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of the Root-zone Cooling System on the Growth and Yield of Summer Cultivated Paprika (Capsicum annuum L.) in the Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Photosynthetic Acclimation of Greenhouse Paprika (Capsicum annuum L.) under Elevated CO₂ Condition
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Effect of Red paprika (Capsicum annuum L.) on Antioxidant Activity and Bone Formation of Osteoblastic MC3T3-E1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Candidate Genes for QTLs Linked to Antioxidant Activity and Total Polyphenol Content in Paprika (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Accurate Estimation of Light Interception and Photosynthesis of Greenhouse Paprika (Capsicum annuum L.) Using Optical Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Fine Mapping of a Genic Male-Sterile Gene (ms1) in Paprika (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Comparative Analysis of Carotenoids and Flavonoids from Differental Color Paprika (Capsicum annuum L.) and Paprika Leaves by Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
QTL Mapping for Antioxidant Activity and Total Polyphenol Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Using HRM Markers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
파프리카 유용형질 이용을 위한 유전자원 특성 평가
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
QTL Mapping for Red Pigment Content in Paprika (Capsicum annuum L.) through ASTA Assay
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
내서성 수준에 따른 고추(Capsicum annuum L.) 두 계통의 장기 고온 스트레스 조건에 대한 반응 시뮬레이션
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Free Sugar Contents in Red, Orange, and Yellow Paprika (Capsicum annuum var. angulosu) Treated with Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of QTLs for Antioxidant Activity, Polyphenol Content, and Red Pigment Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Using Genotyping-by-sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Genome-Wide Association Study of Root Structure Architecture in Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Analysis of Leaf Photosynthetic Rates of Hydroponically-grown Paprika (Capsicum annuum L.) Plants according to Vertical Position with Multivariable Photosynthesis Models
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Detection of Temperature Stress using Chlorophyll Fluorescence Parameters and Stress-related Chlorophyll and Proline Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Analysis of Antioxidant Activity, Total Phenol Content, and Red Pigment Content in Pericarp of Red Paprika (Capsicum annuum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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