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Correlation Analysis Between Quantification by Spectroscopic Method and Strip-based Rapid Detection Method for Long-term Monitoring of Major Inorganic Element Contents in Winter-Cropping Paprika (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Quality Characteristics of paprika mixed jam with different colored paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
신속분석기기를 이용한 파프리카 생육단계 및 부위별 엽내 질산태질소 농도 신속분석
시설원예·식물공장
2017 .10
Water Content Change Characteristics of Above-Ground Part of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Physicochemical characteristics and antioxidant potential of paprika (Capsicum annuum L.) wine
한국식품과학회지
2019 .12
Approach on Rapid Analysis of Nitrate Concentration in Paprika Leaf for the Establishment of Nutritional Standard
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Genome editing interventions to combat rice blast disease
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Analysis of quality characteristics of paprika low-sugar beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Artificial Light on Anticancer Compound of Paprika
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of the Root-zone Heating on the Growth and Yield of Winter Cultivated Paprika (Capsicum annuum L.) in a Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Effect of Petiole Mineral Content on Fruit Quality of ‘Campbell Early’ Grapevine
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
파프리카 동계작형 재배품종의 차이가 생육기관별 건물분배량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
겨울정식 장기 하계작형 파프리카의 품종 및 관수방법이 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Characteristics in the components of the paprika by drying methods
Food Science and Preservation
2017 .07
Estimated Critical Levels of Petiole Mineral Content in ‘Kyoho’ Grapevine
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
파프리카 수출시장 확대를 위한 겨울재배용 품종 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
A Study on Selection of Quality Indicators for Monitoring Freshness of Paprika (Yellow Line) during the Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
2014 / 2015년 동계 사료작물의 월동 후 생육조사를 통한 작황 분석
한국초지조사료학회지
2015 .01
Developing a decision support system for selecting new crops
Agribusiness and information management : AIM
2018 .01
토마토와 파프리카의 포장실태조사 및 포장재 종류에 따른 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .04
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