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Standardization of protein concentration of brazzein, a tryptophan-deficient sweet protein by relative protein quantification using diverse methods
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Standardization of concentration of brazzein, a tryptophan-deficient sweet protein by Spectrophotometric method
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Functional analysis of the sweet-tasting protein brazzein
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Characteristic analysis of the sweet-tasting protein brazzein expressed in transgenic tobacco plants
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Quantitative assay of secretory expressed sweet protein brazzein in Kluyvermyces lactis with complex media
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Analysis of optimized chemically defined minimal media for sweet protein brazzein industrial scale expression in Kluyveromyces lactis
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Interaction Between Human Sweet Taste Receptor and Sweet-Tasting Protein by Single Molecular Pull-down Assay
한국분석과학회 학술대회
2021 .05
Effect of methemoglobin on carboxyhemoglobin (CO-Hb, %) quantification
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
Comparative analysis of brazzein expression level according to improvements of secretory expression system in K. lactis
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Structural analysis on surface charges of brazzein mutants and comparison on their affinities with cation exchange resin
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Optimization of chemically defined medium condition for mass production of brazzein in Kluyveromyces lactis
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Global Absolute Quantitation of Proteins in Human Whole Saliva by nLC-QIMS- TOF Employing MSE
Mass Spectrometry Letters
2017 .12
Comparison of protein quantification methods for different biopharmaceuticals
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
효모 Kluyveromyces lactis에서 발현한 재조합 감미단백질 브라제인의 안정성 분석
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
International system of units-traceable protein quantification: what we can really measure
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Densitometric quantitative assay for the mass production of sweet-tasting protein in food friendly yeast
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
고구마 첨가가 우육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
Discovery of potent biomarkers for Parkinson’s disease in tryptophan metabolism pathways using UPLC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Development and Validation of Bead-based 9-Plex Assay for miRNAs Quantification
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
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