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Xanthan Gum 첨가 깍두기의 이화학적ㆍ관능적 특성
한국식품영양과학회지
2002 .04
증점안정제로 사용한 Xanthan Gum 첨가가 김치의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .06
Yield Stress of Xanthan Gum-Based Binary Gum Mixtures with Vane Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
몇가지 천연 및 합성 고무질이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
Xanthan Gum의 生産과 活用
식품과학과 산업
1978 .03
Effect of NaCl Addition on Synergistic Interaction of Binary Mixtures of Xanthan Gum/Guar Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Rheological Characterization of Binary System of Xanthan Gum and Locust Bean Gum: Effect of NaCl
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Sucrose Addition on Rheological Properties of Ternary Gum Mixtures of Xanthan Gum, Guar Gum and Carboxymethyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Flow and Dynamic Rheological Properties of Ternary systems of Xanthan Gum, Guar Gum, and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Xanthan gum의 생산과 응용
식품공업
1978 .01
Dynamic Rheological Studies on Mixtures of Hot Pepper-Soybean Paste and Xanthan Gum
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
밀가루를 대체한 다양한 종류의 쌀가루 머핀의 품질특성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2017 .10
점증제 첨가 깍두기의 이화학적ㆍ관능적 특성
한국식품영양과학회지
2001 .12
손바닥 선인장을 이용한 음료 제조조건의 최적화
Food Science and Preservation
2013 .08
Rheological and Pasting Properties of Naked Barley Flour as Modified by Guar, Xanthan, and Locust Bean Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Effects of Cellulose Gums on Rheological Interactions in Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .09
효소적 가수분해법에 의한 Gum류의 Gel 유동특성 변화
한국식품영양과학회지
2002 .06
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