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[S8-2] Development of Materials and Products with High Levels of GABA from Plants and Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Production of GABA (gamma amino butyric acid) by Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2013 .01
[P6-42] Production of Yogurt with Enhanced Levels of GABA and Valuable Nutrients Using Lactic Acid Bacteria and Germinated Soybean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antioxidative Activity and GABA Content of Mushroom Water Extracts Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
산돌배 과실 추출물의 젖산균 혼합발효를 통한 고농도 GABA 생산
Food Science and Preservation
2019 .10
Immune Activity of Complex which is Made with Red Ginseng Starch and Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Screening of Immune-Active Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2015 .01
Improvement of fermentative qualities and GABA content levels in Darae sap and Arrowroot juice fermented by GABA producing Lactic acid bacteria at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Immune-modulation Properties of Whole Lactic Acid Bacteria from Kimchi and Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Brown Rice Extracts with Enhanced Levels of GABA Stimulate Immune Cells
Food Science and Biotechnology
2003 .06
보리 잎과 옥수수 수염의 혼합과 유산균 발효를 이용한 γ-aminobutyric acid 생산 증진
한국유기농업학회지
2017 .01
김치로부터 GABA를 생산하는 커드 형성 젖산균의 분리 및 동정
Food Science and Preservation
2013 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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