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국내산 죽종의 화학성분 및 섬유소 이용에 관한 연구 (제1보) : 맹종죽, 솜대, 왕대의 죽령별 화학 조성 변화
펄프·종이기술
2011 .09
[P10-235] Antioxidant activity of bamboos sap from common bamboos
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-313] Health functional effect of Bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
맹종죽의 죽령별 알칼리 펄프화 특성
펄프·종이기술
2006 .09
국내산 죽종의 화학 성분 및 섬유소 이용에 관한 연구 (제2보) : 대나무 섬유의 제조 및 특성
펄프·종이기술
2012 .08
Chemical Properties of Bamboo Salt and Changes in Anticancer Effects of Desalination of Bamboo Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Development of new bamboo salts and their anti-gastric effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
맹종죽의 죽령별 조직 현미경적 관찰
펄프·종이기술
2010 .06
Allergy and Bamboo Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
국내산 주요 죽종의 소다 및 소다-안트라퀴논 펄핑 특성 비교
펄프·종이기술
2016 .06
Anti-obesity Effect of Bamboo Salt In Vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Bamboo(Pseudosasa japonica Makino) Leaves on the Quality and Sensory Characteristics of Dongchimi
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Physicochemical properties analysis of bamboo salt on chicken emulsion sausage
한국축산학회지
2020 .01
한국산(韓國産)의 죽류(竹類)에 관(關)한 연구(硏究) -죽(竹)의 지하경(地下莖)에 대하여-
한국산림과학회지
1962 .01
[S2-3] Utilization of Bamboo as Performance Enhancing Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antimutagenic and anticancer effects of bamboo salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
산처리 조건에 따른 죽지의 열화 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
Soda Pulps from 3 Different Bamboo Species
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Protective effect of bamboo salt on hepatitis in SD-rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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