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STUDIES OF NUT CONSUMPTION AS A GROUP
SPECIFIC BENEFITS OF WALNUTS
OTHER BENEFICIAL EFFECTS OF WALNUTS
WALNUTS AS A FOOD
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[S4-1] California Walnuts and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Current status of Walnut blight in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of Methods, Time and Conditions on Success of Budding in Walnut
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Studies on Increasing Grafting Success Rate on Walnut (Juglans regia L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Study of Apomixis Traits and New Strains Selecting in Walnut
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparative Study of Walnut Cultivars and Selections of Various Genetic and Geographic Origin into the Romanian Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
‘Portval’ - A New Walnut Rootstock
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antioxidant Activities of Walnut Husk water and ethanol extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[S4-2] Hydrolyzable Tannins from Walnuts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
A Dynamic Model of the Accumulation and Distribution of Dry Matter for Black Walnut (Juglans hindsii) Seedlings
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Effect of Adding Plant Extracts into Culture Medium of Walnut Tissue Culture on Controlling Bacterial Infection
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Optimization of Walnut Tissue Culture Medium Using Seed Composition
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .04
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S13-4] Development of Functional Food for Memory Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
다변량분석에 의한 교잡종 호도나무의 엽특성
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
NUTRITION, HEALTH AND FUNCTIONAL FOODS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2001 .12
Characterization of Some Iranians and Foreign Walnut Genotypes Using Morphological Traits and RAPD Markers
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .02
당뇨병 환자의 건강기능식품에 대한 이용 실태 및 주관적인 인식에 관한 조사
대한영양사협회 학술지
2005 .01
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