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대두 펩타이드의 생리활성기능과 응용
식품산업과 영양
2006 .04
[S7-2] Market Trends and New Marketing Strategies of Soy Peptide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S7-3] Effect of Soy Peptide on Muscle Fatigue After Exercise
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antithrombotic Soy Peptides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Cytotoxic Effects of the Peptides Derived from Traditional Korean Soy Sauce on Tumor Cell Lines
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Hepatoprotective Effects of Soy peptide and the Application on Makgeolli Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Suppression of Mammary Tumorigenesis by Soy Peptide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
Soy peptide reduces TNFα-induced adipose inflammation and insulin resistance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Stability of Separated ACE Inhibitory Peptides under Condition of Various pH, Temperature, Gastric Digestion (In Vitro)
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
[S5-1] Screening of Biological Activities and Identification of ACE Inhibitory Peptide from Fermented Soy Sauce Reactants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The Quality Characteristics of Soy Wan-Jas Made with Different Proteolytic Enzyme Treated Textured Soy Proteins
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Soy Isoflavones and Soyasaponins: Characteristics and Physiological Functions
Applied Biological Chemistry
2005 .01
한국(韓國)간장의 당금중(中)의 화학적(化學的) 변화(變化) 및 당금기간(其間)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1965 .01
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
전통 대두발효식품에서 펩타이드의 역할
식품산업과 영양
2006 .04
Comparison of Wood Adhesive Formulated with Various Components of Soy Flour
Food Science and Biotechnology
1998 .09
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