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[P8-303] Longer aging time increased Antioxidant Activity Fermented of Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Screening of High-Alcohol Producing Yeast from Traditional Fermented Soy-Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cytotoxic Effects of the Peptides Derived from Traditional Korean Soy Sauce on Tumor Cell Lines
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Novel ACE inhibitory Peptides from Soybean Proteins Isolates Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Stability of Separated ACE Inhibitory Peptides under Condition of Various pH, Temperature, Gastric Digestion (In Vitro)
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
[S7-1] Physiological Activities and Application of Soy Peptide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
ACE 저해능 및 항산화능이 향상된 발효소스의 제조
한국식품영양과학회지
2015 .10
[P2-61] Nitrate and Nitrite Contents of Fermented Soy Sauce during Ripening Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
한국(韓國)간장의 당금중(中)의 화학적(化學的) 변화(變化) 및 당금기간(其間)에 대(對)하여
Applied Biological Chemistry
1965 .01
Screening and Isolation of γ-aminobutyric acid (GABA) Producing Yeast from the Traditional Fermented Soy-sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
저장(貯藏)간장의 생화학적(生化學的) 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1968 .01
[S7-2] Market Trends and New Marketing Strategies of Soy Peptide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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