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Fatty Acid Composition as a Predictor for the Oxidation Stability of Korean Vegetable Oils with or without Induced Oxidative Stress
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .06
[P2-04] Different Susceptibility to Oxidation of Various Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
[P1-03] Coenzyme Q10 and Q9 Content in Vegetable Oils
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
종실유(seeds oil)의 위치별 지방산 및 트리아실글리세롤의 조성 연구
Food Science and Preservation
2009 .10
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
Fatty Acid Content and Composition of Various Korean Shellfish
Food Science and Biotechnology
2003 .02
인진쑥 첨가 비육돈의 식육 성분 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
기체크로마토그래피법에 의한 식물성 유지내 유리 지방산의 신속한 스크리닝
한국식품과학회지
1993 .08
Evaluation of Three Candidate Genes Affecting Fatty Acid Composition in Pigs
한국축산식품학회지
2012 .01
Porcine Fatty Acid Synthase Gene Polymorphisms Are Associated with Meat Quality and Fatty Acid Composition
한국축산식품학회지
2011 .01
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내산 및 중국산 참기름과 변조 참기름의 지방산 조성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2002 .01
Composition of Free Fatty Acids in Ultra-High-Temperature Processed Milk and Their Contribution to Acid Degree Value
Food Science and Biotechnology
1995 .03
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