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[P5-43] Hydrolysis of Isoflavone Glucosides and Oligosaccharides in Soymilk by Fermentation with Lactic Acid Bacteria from Human
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P6-31] Conversion of Isoflavone Glucosides to Aglycones in Soymilk during Fermentation by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Profiles of Isoflavone and Fatty Acids in Soymilk Fermented with Lactobacilli, Bifidobacteria, or Streptococci
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Germination Effect of Soybean on Its Contents of Isoflavones and Oligosaccharides
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Quality Characteristics of Fermented Product Containing Soybean and Garlic by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
발아콩을 이용한 콩우유의 isoflavone 향상 및 품질 특성 개선
한국식품과학회지
2005 .06
Quality Characteristics of Fermented Product Containing Soybean Powder and Garlic by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immunomodulatory Effects of Solid-State Fermented Garlic with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
콩의 발아 중 이소플라본과 올리고당의 변화
한국식품과학회지
2004 .04
Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Foods on the Microbiological Properties of Fermented Sausages
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Quality and Antioxidant Properties of Fermented Sweet Potato Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional Lactic Acid Bacteria from Traditional Fermented Foods, Including Korean Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of Bioconversion-Platform to Produce Bioactive Flavonoid Derivatives using Lactic acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Foods on the Physico-Chemical Properties of Fermented Sausages
Food Science and Biotechnology
1997 .06
농가형 발효사료의 품질 특성에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
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