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[P1-10] Analysis of Nutritional Constituents of General and Colored Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Studies on the Nutritional Components of Various Sweet Potato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Genetic Diversity and Prospects for Enhancement of the Nutritional Value of Potato
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Engineered Resistance against Potato leafroll virus, Potato virus A and Potato virus Y in Transgenic Potato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[P4-02] Characteristics of Microbiological, Nutritional and Rheological Quality Changes in Frozen Potatoes during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
감자에서의 조직배양과 형질전환의 이용 및 연구 동향
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
Metabolic Health Assessment by Nutritional Metabonomics and Personalized Nutritional Strategies for Maintaining Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of New Potato Variety for Processing and Table Potato ‘Rose Valley’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
2기작 칩가공용 품종을 이용한 가공원료감자 공급
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
감자조직배양시 여러가지 처리를 통한 PVS(potato virus S)의 제거
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
Effects of Extrusion Conditions on Pasting Properties of Potato
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Development of potato virus Y resistant potato by introduction of the coat protein gene
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Potato chip 의 가공
식품공업
1972 .01
감자 주식화에 관한 연구 (제 3 보) -감자쌀의 수율, 제조공정 및 경제성에 관하여-
Applied Biological Chemistry
1977 .01
휴면기간이 짧은 칩가공용 2기작감자 신품종 ‘고운’
한국육종학회지
2013 .01
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