지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant Activity of Orange Flesh and Peel Extracted with Various Solvents
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .12
[P8-180] Characterization of Glycosaminoglycans Isolated from Mideodeok Styeia clava and Mungge Halocynthia roretzi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
[OP-01] Evaluation of anticancer activity of dehydrocostuslactone in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
일본 생활협동조합의 과제와 전망
한국협동조합연구
2006 .01
[OP-3] Study on the structural and antioxidant properties of gamma irradiated hyaluronic acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Ca:P는 얼마나 중요한가?
월간양계
1971 .01
양파 껍질 성분이 Press Ham의 지방산패도와 육색의 변화에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2000 .01
Cytotoxic Effects of Strawberry, Korean Raspberry, and Mulberry Extracts on Human Ovarian Cancer A2780 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Effect of Extraction Condition on in vitro Antioxidant Activities of Barley Sprout Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[OP-03] Antioxidant activity of low molecular weight of marine polybysaccharides by irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[OP-8] Stimulatory Effects of Ferulic Acid on Endurance Exercise Capacity by Enhancing Antioxidant Activities in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[OP-20] Natural antioxidants from fermented Ecklonia cava residue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
큰느타리버섯의 저온적응성 형질에 관련된 SCAR Marker 개발
한국버섯학회지
2013 .01
In Vitro Antimicrobial and Antioxidant Activities of Chitosan Oligosaccharides
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
생쥐의 골격성장과 Ca대사에 미치는 식이Ca과 칼슘조절 호르몬의 영향
한국식품영양과학회지
1999 .06
0