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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-cancer Activity of the Oligosaccharide Fraction from Bovine Colostrum
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Classification, Structure, and Bioactive Functions of Oligosaccharides in Milk
한국축산식품학회지
2011 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Antioxidant Activities of Red Bean Porridge Including Ginseng Oligosaccharide Extract with Different Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Plant-derived Oligosaccharides and Human Milk Oligosaccharides (HMOs) as Prebiotics Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
올리고당의 첨가가 케잌의 품질과 노화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1998 .11
올리고당(Oligosaccharides)은 무엇이며 그 효과는?
양봉협회보
1999 .01
Antioxidant Activities and Changes of trans-Resveratrol and indigestible oligosaccharides on Fermentation Periods in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Anti-Inflammatory Activities of Oligosaccharides in High-Fat Diet Induced Obesity Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Extracts from a Medicinal Plant, Sea Buckthorn
Applied Biological Chemistry
2010 .01
[P8-257] Antioxidant and Antimicrobial Activities of Concentrate from Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Different Commercial Oligosaccharides on the Fermentation Properties in Kefir during Fermentation
한국축산식품학회지
2013 .01
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Chitosan 가수분해물의 in vitro 항돌연변이 활성
한국식품과학회지
1996 .12
[P8-211] Antioxidant and Antimicrobial Activities of Smilax china L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-80] Analysis of antioxidant components of some by-products of rice milling and their antioxidant activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of The Fermented Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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