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Flavor Compounds and Textural Properties of Comminuted Sausages Manufactured with Various Fat Contents
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Evaluation of Curing and Flavor Ingredients, and Different Cooking Methods on the Product Quality and Flavor Compounds of Low-fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Comparison of Various Extraction Methods to Analyze Volatile Compounds of Comminuted Sausages
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
지방대체제를 이용하여 기존의 유화형 소시지와 유사한 조직감을 갖는 고급 저지방 세절 소시지의 개발
한국식품과학회지
2002 .08
Sodium Lactate and Chitosans on Quality Characteristics and Microbiological Changes of Low-fat Comminuted Sausages Inoculated with Pathogens during Refrigerated Storage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
Sodium Lactate and Various Molecular Weights of Chitosanon Physico-chemical and Microbial Properties of Low-fat Comminuted Sausages stored at $10^{\circ}C$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Evaluation of Fermented Sausages Manufactured with Reduced-fat and Functional Starter Cultures on Physicochemical, Functional and Flavor Characteristics
한국축산식품학회지
2014 .01
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Evaluation of Physicochemical and Textural Properties of Low-Fat/Salt Sausages Manufactured with Two Levels of Milk Proteins
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
락토페린을 첨가한 저지방/저염 소시지의 품질 및 Escherichia coli O157:H7에 대한 항균 활성에 미치는 효과
한국축산학회지
2006 .01
Quality Characteristics of Low-salt Chicken Sausage Supplemented with a Winter Mushroom Powder
한국축산식품학회지
2018 .01
시중 유통 유화형 소시지제품의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2014 .06
Antimicrobial Effect of Natural Nitrite Formed from Young Radish in Sausage at Refrigerated Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
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