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요약
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문헌
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Flavor Compounds and Textural Properties of Comminuted Sausages Manufactured with Various Fat Contents
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
저지방 기능성 발효소시지의 제조를 위한 복합 유산균주의 이용
한국축산식품학회지
2008 .01
Evaluation of Physicochemical and Textural Properties of Low-Fat/Salt Sausages Manufactured with Two Levels of Milk Proteins
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
저지방 육제품의 제조 및 평가
한국축산식품학회지
2002 .01
열풍건조한 김치 분말이 저지방 소시지의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
[P4-08] Evaluation of Product Quality and SheIf-life of Low-fat Comminuted Sausages Manufactured with Mixed Natural Antimicrobial Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[S16-2] Good Fat-Bad Fat : The Role of Fat Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of Various Extraction Methods to Analyze Volatile Compounds of Comminuted Sausages
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Evaluation of Fermented Sausages Manufactured with Reduced-fat and Functional Starter Cultures on Physicochemical, Functional and Flavor Characteristics
한국축산식품학회지
2014 .01
자몽 종자 추출물을 첨가한 저지방 세절 소시지의 이화학적, 조직적 특성 및 향균 효과
한국축산식품학회지
2005 .01
Sodium Lactate and Chitosans on Quality Characteristics and Microbiological Changes of Low-fat Comminuted Sausages Inoculated with Pathogens during Refrigerated Storage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
Evaluation of Curing and Flavor Ingredients, and Different Cooking Methods on the Product Quality and Flavor Compounds of Low-fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2005 .10
말고기 대체수준이 유화형 소시지 품질에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
도토리 가루의 첨가량과 첨가 형태가 지방대체제로서 저지방 소시지의 품질에 미치는 효과
한국축산학회지
2008 .01
Evaluation of Various Combinations of Pork Lean and Water Added on the Physicochemical, Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2004 .08
울금 추출물 함유 저지방 소시지의 냉장저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2007 .01
시중 유통 유화형 소시지제품의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2014 .06
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