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[P8-103] Anti-oxidative Effects of Mugwort (Artemisia vulgaris L.) Methanol Extracts on UV-irradiated Hairless Mouse Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Phenolics with Inhibitory Activity on Mouse Brain Monoamine Oxidase (MAO) from Whole Parts of Artemisia vulgaris L (Mugwort)
Food Science and Biotechnology
2000 .06
[P10-148] Studies on Antioxidative Effect of Artemisia mongolica Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Changes in Physiological Activities of Mugwort, Artemisia argyi H.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
쑥의 水溶性抽出成分이 白鼠營養에 미치는 影響
한국식품영양과학회지
1985 .05
자외선 조사 무모쥐 피부에 도포한 애엽(Mugwort) 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2008 .01
Artemisia 속 허브의 생육과 품질에 미치는 배양액농도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
The Effect of a Functional Sugar on Body Weight Loss in ICR Mice Induced Obesity with High-fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
애엽 추출물 섭취가 ICR 마우스의 피부조직에 미치는 항산화 효과
한국식품영양과학회지
2007 .12
Effects of Prunella vulgaris labiatae extract on specific and non-specific immune responses in tilapia (Oreochromis niloticus)
한국축산학회지
2014 .01
[P5-43] Antimicrobial and Antioxidant Effect of Combination of Garlic and Mugwort extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Artemisia annua Leaf Extract Prevents Hepatic Steatosis in High-Fat Diet-fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ameliorative Effects of Grape Stem Extract against UV-induced Skin Damage in C57/BL Mice and Compound 48/80- induced Pruritus in ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쑥가루 添加給食에 依한 白鼠의 營養效果에 關한 硏究
한국식품영양과학회지
1985 .05
Effects of Different Light Quality on Contents of Functional Substances and Growth in Mugwort (Artemisia princeps Pampanini. L)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2013 .05
자외선 조사 무모쥐 피부조직에 도포한 애엽(Mugwort) 추출물의 주름개선 효과
한국식품영양과학회지
2008 .09
Effect of Prunella vulgaris Labiatae Extract on Innate Immune Cells and Anti-metastatic Effect in Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Protective Effect of Dietary Buchu (Chinese chives) Against Oxidative Damage from Aging and Ultraviolet Irradiation in ICR Mice Skin
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
Antimicrobial activities of Korean mugwort (Artemisia iwayomogi and Artemisia princeps) extracts against Staphylococcus aureus and Cutibacterium acnes
Food Science and Preservation
2019 .07
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