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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Effects of Prunella vulgaris labiatae extract on specific and non-specific immune responses in tilapia (Oreochromis niloticus)
한국축산학회지
2014 .01
Anti-allergic Effects of Water extract from Prunella vulgaris L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
하고초(Prunella vulgaris) 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2013 .04
[P3-71] Antioxidant and Antibacterial Activity of Hagocho(Prunella vulgaris) Extracts in Parts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
개쑥갓(Senecio vulgaris L.)의 연구 동향 및 관리방안
Weed&Turfgrass Science
2019 .03
꿀풀 꽃 추출물의 항염 및 항당뇨 효과
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Constituents of the Prunella vulgaris L. with Inhibitory Activity on Aldose Reductase and Advanced Glycation End-product
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Protective Effects of Berberis vulgaris on Diazinon-Induced Brain Damage in Young Male Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
비육돈 사료내 산조인(Zizyphus vulgaris)의 급여가 성장 혈액내 Cortisol 및 육질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
[P8-104] Antioxidative Effects of Mugwort (Artemisia vulgaris ᄂ.) Extracts Diet on ICR Mouse Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
배지의 종류와 배양액농도가 백리향(Thymus vulgaris L.)의 생육에 미치는 영향
생물환경조절학회지
1999 .06
강남콩 (Phaseolus vulgaris L.)의 Triglyceride 조성
한국식품과학회지
1987 .12
검정콩(phaseolus vulgaris) 추출물이 고지방 및 콜레스테롤 식이 투여 흰쥐의 혈청 지질 농도에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .02
Thymus vulgaris 분말의 급여가 산란계의 생산능력, 난품질 및 난황 내 지방산 조성에 미치는 영향
한국가금학회지
2012 .06
‘흰꿀풀’ 4배체 식물의 기관형성에 미치는 배지구성물질의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
[P8-103] Anti-oxidative Effects of Mugwort (Artemisia vulgaris L.) Methanol Extracts on UV-irradiated Hairless Mouse Skin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Oral Administration of the Crude Polysaccharide Isolated from Ginseng Berry on NK Cells and Tumor Metastasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity and Stability of Natural Pigment Extracted from Organic Red Beetroot (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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