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[P10-211] Effect of Curcuma longa L. extracts in differentiation of 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Anti-adipogenesis Effect of Ethyl Acetate Fraction from 50% Ethanol Extract of fermented Curcuma longa L. in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[S10-1] The Effect of Curcuma longa L. Fermented by Aspergillus oryzae on Adipogenesis and Lipolysis in 3T3-L1 Cell Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Anti-adipogenesis Effects of 50% Ethanolic Extract from Fermented Curcuma longa L. in High-Fat Induced Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-196] Comparison of Subchronic Toxicities of Curcuma longa L. and Fermented Curcuma longa L. in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Anti-inflammatory Effects of Curcuma longa L. Extracts on RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
In vitro Curcuma longa L and Fermented Curcuma longa L extracts inhibit the production of inflammatory mediators in lipopolysaccharide stimulated murine macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-142] Effects of Curcuma Longa MeOH Extract on Adipogenesis and Lipolysis in 3T3-L1 Adipocyles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effects of Various Extracts from Curcuma longa L. on 5-Alpha Reductase Activity in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. Supplementation on Muscle Function in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Curcuma longa on Lipid Accumulation and Hepatoprotection in Cell Base Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. on Exhaustive Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S10-3] Effects of Curcuma longa L. on Alcoholic Hepatic Damage and Endurance Exercise Capacity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Study to Develop the Method of Processing of Curcuma longa Linn for Antidepressant
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Curcuma longa L. Inhibits Free Fatty Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective effect of Curcuma longa L. extract on CCl4-induced acute hepatic stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[OP-01] Irradiation Effects on Antioxidant Activity of Curcuma longa and Curcuma srorrmtics and Chemical Structure Changing of Curcumin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
PLS Prediction Modeling of Total Carotenoid Compounds Contents from FT-IR Spectral data Curcuma (Curcuma Longa L.) Tuber using Multivariate Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
울금(Curcuma longa)으로부터 분리한 squalene synthase 저해물질의 특성
한국식품과학회지
2003 .04
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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