지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2007
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[OP-05] Lactic Acid Bacteria Isolated from Gajami sik-hae Inhibits Cellular Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes and Obesity in C57BL/6J Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-206] Effects of Genistein and/or Carnitine Treatment on Cellular Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Stone Cell Inhibit Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P5-29] Antioxidant Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-316] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from human colostrums
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Pepper Seed Extract on Glucose Transport and Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-315] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermentation Vegetable Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Hydrolyzed Red Ginseng Extract inhibits Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Effect of Citrus Peel Extract on Lipid Accumulation of 3T3-L1 Adipocytes
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
소금의 종류와 농도가 배추김치에서 분리한 유산균의 생육에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .08
0