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[P3-16] Effects of High Temperature and High Pressure Treatment on the Thermal Degradation of Glucose Solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Expression and Functional Analysis of Rice Plastidic Maltose Transporter, OsMEX1
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Texture Degradation Kinetics of Sweet Potatoes during Heat Treatment
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Soils, Land Use and Heat
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Simultaneous Determination of Glucose and Maltose in Sikhe using Oxygen Electrode with Dual Cathode System
Food Science and Biotechnology
1997 .09
배지 내 sorbitol, maltose 농도별 Cymbidium ‘그린볼’ PLB유도, 증식에 미치는 LED 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
적외선 열화상 분석을 통한 온실의 열손실 진단 및 평가
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2010 .01
Changes in thermal Degradation Properties of EFB by the Soaking Treatment
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2015 .04
Effects of Grain Size, Probe Diameter and Filling Material on Thermal Conductivity and Contact Thermal Conductivity Measurements
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
온배수를 열원으로 활용하는 생태산업단지 조성에 관한 기초 연구
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2009 .10
온실 내외부 공기열의 선택적 축열에 의한 히트펌프 난방성능 개선
시설원예·식물공장
2017 .10
AOX감소를 위한 새로운 표백법 ( 제1보 ) - A처리 및 D ( H+/L ) 처리를 이용한 표백법 ( Studies on the Pulp Bleaching for Reducing AOX ( I ) - The Pulp Bleaching Method Using A and D ( H+/L ) Treatment - )
펄프·종이기술
1997 .03
온배수 활용을 위한 시스템 구성 및 열수요 추정
수산해양교육연구
2017 .12
Determination Central Iran Soil Degradation Rate by Creating Multivariable Soil Degradation Index
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Differential Separation of Thermal Degradation Products of Tocopherols by HPLC
Food Science and Biotechnology
1998 .06
Strategies to Prevent Soil from Pollution and Degradation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Treatment of ramie leaf β-amylase for preliminary purification
한국식품과학회지
2016 .12
Influence of Organic Acids and Ethanol Concentration on Thermal Degradation of Ginsenoside Rb1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Oxidative Degradation Pattern of Tocopherols on Heating
Food Science and Biotechnology
1999 .06
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