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이용수
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
모시잎 추출물을 첨가한 떡의 항노화 및 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2018 .10
Polyphenol-rich Extracts from Ramie Leaf Inhibits Obesity in 3T3-L1 Cells and Pig Preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Acetylcholinesterase Inhibitory Effect and Purification of Natural Edible Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효소 처리에 따른 단삼 추출물의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Effects of Chlorogenic Acid-rich Ramie Leaf Extract on Adipogenesis in Porcine Preadipocytes and Diet-induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
동결건조 모시잎 분말 첨가가 돈육패티의 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2015 .06
산 가수분해 전처리 조건별 비목질계 ramie CNF 의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Changes in The Content of Organic Acids in Enzyme-Treated Wheat Germ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Digestive Enzyme Activity, and Anti-inflammatory Effect of Plant Mixture Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Effects of Lactobacillus Crude Enzyme on Textural Properties and Retrogradation of Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Expression and purification of MBP-Fusion protein for enzyme activity from Korean Sacbrood Virus in E.coli system
한국양봉학회 학술대회 자료집
2015 .03
Antioxidant, anti-inflammatory, and α-amylase inhibitory activities of Ulva lactuca extract
Food Science and Preservation
2020 .07
복합효소를 이용한 고추 추출액의 이화학적 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2015 .08
Antimicrobial and Anti-inflammation Activities of Extracts Pinus koraiensis Leaf extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Anti-Oxidative Effect of Sasa quelpaertensis Leaf Extract on Dextran Sulfate Sodium (DSS)-Induced Colitis in Mice is Mediated through the Regulation of Antioxidant Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Inhibitory Effects of Vernonia amygdalina Leaf Extracts on Free Radical Scavenging, Tyrosinase, and Amylase Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
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