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Quality Characteristics of Dried Powder by Sweet Potato Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
박피방법에 따른 감자 및 고구마의 초기 품질 비교
Food Science and Preservation
2006 .08
Effects of Drying Methods on the Quality and Physiological Activities of Sweet Potatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Changes of Potatoes Peeled by Various Methods on the Different Storage Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
다양한 침지액 보관에 따른 박피 감자와 고구마의 품질변화
Food Science and Preservation
2007 .02
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Maltodextrin Concentration and Drying Temperature on Quality Properties of Purple Sweet Potato Flour
Food Science and Biotechnology
2009 .12
Effect of Heat Treatment and Packaging Method on the Quality of Peeled Potato
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
국내 유통 건조 농산물 중 고구마 말랭이의 이산화황, 카로티노이드 함량 및 바실러스 세레우스오염 정도 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Quality Properties of Sliced-Dried Sweet Persimmon as Affected by Pretreatment and Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고구마를 이용한 고추장의 숙성 중 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality Characteristics of Baked Sweet Potato with Different Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Immunostimulatory Effect of Tea Including the Plant Mixture Based on Sweet Potato Peel in RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
고구마의 육질색 종류별 고구마 분말의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2010 .10
재배방법에 따른 고구마의 품질특성 및 화학성분 변화
한국식품과학회지
2013 .06
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