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Non-Newtonian Characteristics of Chocolate as Influenced by Cacao Contents and Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Antioxidant Addition on Milk Beverage Supplemented with Coffee and Shelf-life Prediction
Food science of animal resources
2019 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Added with Cacao Nibs by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and biological activity of phenolic pigments from Theobroma cacao hulls extracted with supercritical $CO_2$
식품기술
2005 .01
Influence of temperature and time for radical scavenging activity and total polyphenol content in cacao roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Lactobacillus plantarum CK10을 이용한 초콜릿 발효 산물의 항산화 활성 및 성분 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
Component Changes of Cacao Beans during Roasting Process using NMR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Determination of Plant-Available Cadmium in Cacao Plantations in Southern Ecuador: Chemical Extraction and Fractionation Analysis
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리를 이용한 기능성 성분 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Qualitative Characteristics and Antioxidant Activity of Coffee & Dairy Beverage Supplemented with Chaga Mushroom and Cacao Nibs Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P2-60] Antioxidant Activities and Antioxidant Compounds of Commercial Red Wines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
국내 초콜릿 산업 동향
식품산업과 영양
2014 .12
국내 시장에서 유통되는 국내·외 초콜릿의 지방산 조성 및 triacylglycerol 조성 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .03
FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계 분석을 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 품종 분류
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터를 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리별 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
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