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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Added with Cacao Nibs by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Component Changes in Garlic Stems by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비목질 재료의 바이오매스화를 위한 환경 스트레스 담배줄기의 화학조성
펄프·종이기술
2016 .02
배전조건이 아라비카 커피의 이화학적 성질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리를 이용한 기능성 성분 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
가수량에 따른 누룩의 발효기간별 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
Contents of Chlorogenic Acids in Cold Brew Extracts from India Coffee Bean by Roasting Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계 분석을 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 품종 분류
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터를 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리별 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of Antioxidant Addition on Milk Beverage Supplemented with Coffee and Shelf-life Prediction
Food science of animal resources
2019 .01
발아 및 볶음조건별 녹두가루의 품질 및 이화학 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
Observation of the Effects of Pretreatment Processes and Roasting on the Powdering of Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Non-Newtonian Characteristics of Chocolate as Influenced by Cacao Contents and Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Hangover Relieving Effect of Coated Roasting Coffee Beans with Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
카카오 열수 추출물 투여의 마우스 면역세포 활성효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Change of Proximate Composition, Antioxidant Activity, and Ginsenoside Content of White Ginseng with Different Roasting Conditions
한국약용작물학회지
2022 .02
Descriptive Analysis of Seven Leguminous Plants in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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