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Antioxidant and hepatoprotective effect of fermented Taraxacum officinale extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-323] Hepatoprotective Effects of Dandelion (Taraxacum officinale) Ethanol Extracts against 2, 3, 7, 8-Tetrachlorodibenzo-ρ-dioxin (TCDD)-induced Toxicities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-39] Ethanol Induced-Hepatoprotective Effects of Fermented Tomato Extracts in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of Nutritional Components and Antioxidative Activity of Taraxacum coreanum and Taraxacum officinale
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-195] In vitro Hepatoprotective Effects of Taraxacum platycarpum Extracts against Alcohol-Induced Oxidative Stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
민들레의 부위별 에탄올 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2011 .01
Antimicrobial Effects of Extracts of Taraxacum officinale H. on Acnes Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P10-83] Nutritional Analysis and Antioxidative Activity from Dandelion (Taraxacum officinale) Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
서양민들레 부위별 추출물의 항산화 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
서양민들레 부위별 추출물의 항산과 효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
[P8-228] In vivo Hepatoprotective Effects of Curcuma Ionga L. Against Oxidative Stress Induced by Ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
민들레의 영양성분에 관한 연구
Food Science and Preservation
1999 .12
민들레의 부위별 열수 추출물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2010 .11
민들레(Taraxacum officinale) 잎과 뿌리의 페놀산 조성 및 활성산소 소거활성
Food Science and Preservation
2008 .06
[P8-325] Hepatoprotective effect of fermented medicinal herbs extract against ethanol-induced oxidative stress in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Investigation of Hepatoprotective Activity of Marine Zooplankton Against Experimentally Ethanol-Induced Liver Injury on Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Hepatoprotective Activity of Rice Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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