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[P5-45] Antimicrobial Activity of Schizandra chinensis Baillon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
오미자(Schizandra chinensis Baillon)를 첨가한 식빵의 제조 및 관능적 특성
Food Science and Preservation
2010 .10
Collected Variety of Schizandra chinensis Baillon
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
오미자(Schizandra chinensis Baillon) 추출물의 생리활성
Applied Biological Chemistry
2007 .01
Quality Characteristics of Vinegar Manufactured Using Byproducts of Omija (Schizandra chinensis Baillon)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
오미자 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2008 .08
오미자 추출을 위한 전처리로서의 볶음공정 최적화
한국식품과학회지
2001 .06
건조 오미자의 저장중 품질변화
Food Science and Preservation
2001 .12
오미자의 성숙단계별 품질 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Characteristics of Schizandra chinensis Baillon Orchard Soils Located in Jangsu-gun, Jeollabuk-do
한국토양비료학회지
2010 .08
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
오미자 물추출물의 세균증식 억제효과
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
오미자첨가 연근정과의 제조와 저장중 품질 변화
Food Science and Preservation
2010 .08
Distribution of Soil Properties and Land Suitability Classification for Schizandrae Chinensis Baillon in Gyeongbuk Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .06
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biological activity of salt pickled Schizandra chinensis fruits extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Cookies Made with Omija (Schizandra chinesis Baillon) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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