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[P10-211] Effect of Curcuma longa L. extracts in differentiation of 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S10-1] The Effect of Curcuma longa L. Fermented by Aspergillus oryzae on Adipogenesis and Lipolysis in 3T3-L1 Cell Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-196] Comparison of Subchronic Toxicities of Curcuma longa L. and Fermented Curcuma longa L. in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Study on anti-obesity activity of Aspergillus fermented Platycodon grandiflorum and Curcuma longa L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
In vitro Curcuma longa L and Fermented Curcuma longa L extracts inhibit the production of inflammatory mediators in lipopolysaccharide stimulated murine macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Anti-inflammatory Effects of Curcuma longa L. Extracts on RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Anti-adipogenesis Effects of 50% Ethanolic Extract from Fermented Curcuma longa L. in High-Fat Induced Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of Various Extracts from Curcuma longa L. on 5-Alpha Reductase Activity in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Anti-adipogenesis Effect of Ethyl Acetate Fraction from 50% Ethanol Extract of fermented Curcuma longa L. in 3T3-L1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. Supplementation on Muscle Function in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-189] Effect of Curcuma longa L. on the Inhibition of Adipogenesis in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. on Exhaustive Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective effect of Curcuma longa L. extract on CCl4-induced acute hepatic stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physiological Characteristics of Extracts from Fermented Lespedeza cuneata using Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Hot Water Extract from Curcuma longa L. against Inflammation and Oxidative Stress in BPH-induced Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-112] Standardized ethanol extract of Curcuma Ionga L. fermented by Aspergillus oryzae promotes lipolysis via activation of cAMP-dependent PKA in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
국내산 울금, 강황 및 보라울금의 항균활성과 항산화 효과
Food Science and Preservation
2011 .04
Antioxidant Activity of Fermented Wheat Germ Extract with Aspergillus oryzae in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S10-3] Effects of Curcuma longa L. on Alcoholic Hepatic Damage and Endurance Exercise Capacity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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