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Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Physico-chemical properties of broccoli sprouts cultivated in the plant factory system with different light conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
마늘 栽培地土壤中 SO₄-2의 分布
한국토양비료학회지
1987 .12
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Physico-chemical and Microbial changes of Nanoemulsions Prepared with Palm or Coconut Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
마늘 후작물이 토양 이화학성 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
[P2-60] Comparison of Physicochemical Composition of Garlic Stems Species Cultivated in Changnyeong
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P5-81] The changes in Physico-chemical properties and microbial growth pattern during ripening of dry-cured raw ham using the starter culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Anti-inflammatory and Anti-cancer Activity of Garlic Organosulfur Components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
Effects of Agricultural Practices and Crop Residue Management on Earthwrom Communities and Soil Physico-Chemical Properties in Cultivated Fields (belgium)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
제주마늘 품종별 화학적 특성 비교
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Oxidant, Anti-Diabetes, Anti-Microbial and Anti-Thrombosis Activities of Ginger Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes of Physicochemical and Sensory Characteristics of Garlic Cultivated in Changnyeong during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Different Solvent Extract on the Anti-Inflammatory Activities of Fermented Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
감귤 품종별 이화학적 성분 비교
Food Science and Preservation
1995 .12
Nutritional Properties of 11 Species Garlic Stem from Cultivated in Namhae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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