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강원도 전통주의 제조 특성에 관한 문헌 연구
식품과학과 산업
2016 .09
Development of Fruit and Vegetable Mixed Fermented Liquor without Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효기간이 산야채 발효액의 품질과 기능성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .04
The Lactic Acid Bacteria in Connection with the Fermentation of vegetables
한국식품과학회지
1970 .06
Preventive and Therapeutic Effects of Korean Wild Vegetables in Liver Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산채의 건조 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
1995 .06
Korean Liquor Industry & Marketing Board
한국유기농업학회지
2011 .01
왕겨흑액의 수초지 표면코팅 특성평가
펄프·종이기술
2016 .12
Physicochemical Composition of Some Korean Traditional Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-315] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermentation Vegetable Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Optimum Fermentation Conditions for Making of a New Type Vegetable Yogurt
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Global Trends and Prospects of Black Liquor as Bioenergy
펄프·종이기술
2019 .10
산채(산나물)에 대한 소비자 의향 및 수요 분석: 소비자 의향 조사와 소셜 빅데이터 분석을 통하여
한국산림과학회지
2019 .01
Discriminant Analysis of Marketed Liquor by a Multi-channel Taste Evaluation System
Food Science and Biotechnology
2005 .08
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
전처리 근채류의 저장과정중의 품질평가
한국식품영양과학회지
2012 .08
Disease and insect pest control efficacy of the wild vegetables in Gangwon area
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Analysis of Flavor by GC-MS Technique of Makgeolli with Wild Vegetables Added
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
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