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Effects of Modified-Extracts of Salicornia herbacea L. on Constipation Model
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
[P3-91] Optimization of Extraction Conditions from Salicornia herbacea Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effect of Preparation Methods on the Characteristics of Salicornia herbacea Salt
Applied Biological Chemistry
2009 .01
[P10-301] Anticarcinogenic and Antioxidant Activities of Extracts from Salicornia Herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-217] Immunological Activities of Hot-Water Extract from Leaves of Salicornia herbacea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P5-64] Antimicrobial Effects of Methanol Extract and Fractions from Salicornia herbacea L. on Food-borne Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effect of Salicornia herbacea on osteogenic and anti-adipogenic activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-85] Antioxidant Activity of Hamcho (Salicornia herbacea L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antimicrobial Activities of Ethanol-Extracted Fractions from Salicornia herbacea L. and their Correlation with Major Constituents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological and Functional Properties of Salicornia herbacea (Tungtungmadi) Leaf Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .09
염생식물의 기능 : 퉁퉁마디(S.herbacea)의 항산화능
수산해양교육연구
2007 .08
함초 분말 첨가가 제빵적성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2008 .07
함초 조다당체 및 조사포닌의 생리활성
Food Science and Preservation
2009 .02
[P2-08] Changes in Chemical Compositions according to Harvested Periods from Salicornia herbacea (Hamcho)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Effect of dietary intake of the mixture of Salicornia Herbacea L. and plant extracts on the diet-induced obese rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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