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Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S5-3] Development of Functional Ingredients Using Fermentation or Hydrolysis Processes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Xylitol Production by Fermentation
식품과학과 산업
1996 .12
According to the method of dissolving the fermentation during production whether produced alcohols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Microbes for High Temperature Fermentation and the Effect of High Temperature Fermentation of Soy
Food Science and Biotechnology
2003 .08
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Functional Property of Chungkookjang by Single Strain Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Delay of Ginseng Wine Fermentation : The Effects of Ginseng Extrusion Temperature, Sugar Source, Fermentation Temperature, and Diammonium Phosphate on the Fermentation
Food Science and Biotechnology
2007 .10
돈분을 이용한 혐기발효시 최대의 메탄생성을 위한 2단계 제어의 효과
축산시설환경학회지
1998 .01
Fermentation Characteristics of Kimchi Prepared with mannitol-producing starter on Fermentation Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Red Ginseng Product Fermented by Two-step Fermentation Process and Method of Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
사과식초 제조를 위한 사과주스의 알코올발효 특성 모니터링
Food Science and Preservation
2011 .12
Metabolite Profiling of Makgeolli for the Understanding of Yeast Fermentation Characteristics during Fermentation and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Different Commercial Oligosaccharides on the Fermentation Properties in Kefir during Fermentation
한국축산식품학회지
2013 .01
한방기능성 영양식품 소재 개발
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Functional Food from Traditional Experience to Modern Production
식품과학과 산업
2006 .06
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