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Effect of Hizikia fusiforme extract on serum lipid profile of the rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
톳 발효 추출물을 이용한 고추장의 영양학적 특성
한국식품위생안전성학회지
2012 .01
[P10-200] Effect of Hizikia fusiforme (sea weed fusiforme) Water Extracts on Mouse PFC Activation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
톳 열수 추출물이 마우스 비장세포 증식증과 염증성 사이토카인 (IL-1β, IL-6, TNF-α) 분비에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2013 .12
톳 추출물의 경구투여가 흰쥐의 항산화효소 활성과 비타민 E 농도에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2011 .11
Effect of Hizikia Fusiforme Extracts Inhibit Lipid Accumulation and Cholesterol Synthesis in 3T3-L1 Adipocytes and HepG2 Hepatocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Hizikia fusiforme fractions on melanogenesis in α-MSH-stimulated B16F10 melanoma cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
The Minerals Analysis and Nutritional Evaluation Sea mustard(Undaria pinnatifida), Laminaria, Laver (Porphyra tenera), and Sargassum fusiforme (Hizikia fusiforme) according to habitation areas in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Ethanol extract of Hizikia fusiforme induces apoptotic cell death in B16F10 Mouse Melanoma Cells through ROS-Dependent Inhibition of the PI3K/Akt Signaling Pathway
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Ethyl alcohol extract of Hizikia fusiforme synergistically enhances apoptosis in TRAIL-adminstrated Hep3B cells
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
The Effects of Hijikia fusiforme on the Skin Regeneration and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Ethanol extracts of Hizikia fusiforme induce apoptotic cell death in human prostate cancer PC3 cells viamodulating a ROS-dependent pathway
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Protective effect of fucoidan extracted from acidprocessed hijiki (Hizikia fusiforme) against AAPH-induced oxidative damage in vitro and in zebrafish model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-354] Antioxidant activities of gamma irradiated Hizikia fusiformis cooking juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
톳 자숙액 에탄올 추출물의 항산화 활성
Applied Biological Chemistry
2005 .01
톳 유래 저분자 푸코이단의 면역활성 증진
한국식품과학회지
2008 .10
초임계이산화탄소에 의한 톳과 알로에 추출물의 수율 및 항균활성
한국식품과학회지
1995 .02
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