지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant Activity of the Ethanol Extract of Aronia (Aronia melanocarpa) Fruits and Anti-inflammatory Effects against Particulate Matter 2.5
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Physicochemical and Antioxidant Properties of Aronia (Aronia melanocarpa) by Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
아로니아의 수익성 및 적정 경영모형
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
블루베리 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
Antioxidative Activity of Complex Extracts Using Biochemical Test in Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
아로니아 분말 첨가 파운드케이크의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Aronia Extract Lowers Porcine Pancreatic Lipase Activity In Vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Blueberry Concentrate and Blueberry Fermented Products on Lipid Metabolism and Antioxidant Enzyme Activities in Ovariectomized Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Distribution and Characteristics of Blueberry Cultivars Introduced in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
추출조건에 따른 블루베리 열수추출물의 항산화 활성 비교
Food Science and Preservation
2015 .06
The Quality Characteristics of Oat Cookies Added with Aronia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Antioxidative Effects of Low Temperature Aged Garlic Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of blueberry extracts on improvement of lipid profiles in high fat diet mouse model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics of Frozen Aronia by Varieties and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidative and Antimicrobial Activities of Lemon Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative Activities of Asparagus Extracts with Korea Traditional Fermented Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Acidic Ethanol Extract and Anthocyanin Rich Fractions from Aronia (Aronia melanocarpa) on Antioxidant, Immuno Modulating Activities and Inhibitory Activities of Colonic Epithelial Cell Proliferations
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
0