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In vitro Efficacy Evaluation of Eucommia ulmoides Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Role of Eucommia ulmoides and Roasted Eucommia ulmoides as Antioxidant, Anti-inflammatory agent and DNA Damage Preventer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization for the GABA Production in Aronia Fruit Fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
Antioxidant, Anti-Inflammatory and DNA Damage Prevention Capacity of Eucommia ulmoides and Roasted Eucommia ulmoides
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Effect of Eucommia ulmoides Leaves against Cognitive Dysfunction in DSS-induced Colitis Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Light Intensity on the Growth and Development of Plug Seedlings of Astragalus membranaceus
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Daily Temperature Regime on Growth and Physiological Characteristics of Astragalus membranaceus Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Optimum Seeding Number for Astragalus membranaceus Plug Seedling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Quality characteristics and Antioxidant Activity of germinated black rice porridge by amount of added Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge and fermented Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Macrophage Stimulating Activity of Astragalus membranaceus-Postbiotics Fermented with Kimchi-Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Co-production of γ-PGA and GABA in Dendropanax trifidus Fermented by Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production of Novel Rice Beverage Fortified with GABA and Probiotic by Lactobacillus plantarum using Makgeolli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production to Using Apple Pomace by Fermentation Using Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Aspergillus awamori로 발효한 황기 열수 추출물의 이화학적 특성과 항염증 효과
한국약용작물학회지
2020 .10
Characteristics of Sugar Extract of Medicinal Plants Fermented with Lactobacillus plantarum DK119
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Proper EC Level of Nutrient Solution for Astragalus membranaceus Plug Seedling
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Novel Co-fermentation for Producing GABA and Bioactive Compounds by Lactobacillus plantarum after the Autolysis of Yeast Fermented Spirulina
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Lactobacillus curvatus HY7602-Fermented Antler on Sarcopenia in Aged Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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