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홍국균(Monascus ruber) 균사체-커피생두 발효물로부터 조제된 원두커피의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .02
Physiological Activity of Rhynchosia volubilis Fermented with Hericium erinaceum Mycelium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The antioxidant activity and anti-inflammatory effect of Hericium erinaceum grown on unhulled barley (HU1184)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Bioactive of Pueraria radix Cultivated with Hericium erinaceum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactive of Pueraria radix Pomace Cultivated with Hericium erinaceum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Lactic Acid Bacteria by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Effect on Storage Conditions of Green Coffee Beans on the Properties of Roasted Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of fermentation on radical scavenging activity of Undaria pinnatifida using Hericium erinaceus mycelia
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Anti-diabectic Effects of Monascus-Fermented Ginger Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
커피빈의 물리화학적 결점에 따른 추출액의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .10
Development of New Edible Pigments using Monascus spp
한국식품영양학회지
2019 .01
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Chemical and Functional Properties of Doenjang Fermented with Monascus Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Metabolic Features of Coffee Beans Depending on Planted Areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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