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Comparison of Anti-hyperglycemic Effects of 3 Different Coffee Varieties Using in-vitro Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Anti-Obesity Effect between Spirit vinegar and Natural Fermented Apple Vinegar in Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Anti-obesity efficacy of some enzymes derived from grains in high-fat diet induced mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
Anti-diabectic Effects of Monascus-Fermented Ginger Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant and Anti-hyperglycemic Activities of Water-Soluble Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity and anti-inflammation effects of Cudrania tricuspidata fruit vinegar in 3T3-L1 adipocyte
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Monascus-Fermented Soybean Extracts on Antioxidant and Skin Aging-Related Enzymes Inhibitory Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Anti-Obesity Effect of Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar in High-Fat Diet Induced C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고지방식이로 유도된 C57BL/6J 마우스 비만모델에서 참마홍국발효의 비만 억제 및 지질 저하 효과
한국식품영양학회지
2021 .10
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-obesity effect of Burdock Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Obesity Effect of Deodeok Vinegar on High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Chemical and Functional Properties of Doenjang Fermented with Monascus Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Physiological Activities of Strawberry Vinegars Using Acetobacter pasteurianus SRCM60009
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In Vitro Inhibitory Effects of Organic Acids Identified in Commercial Vinegars on α-Amylase and α-Glucosidase
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .09
Development of Codonopsis lanceolata Jung Kwa and Evaluation of Its Anti-Oxidant and Anti-Hyperglycemic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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