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효모의 종류를 달리하여 제조한 동결 농축 청수 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .04
국산 시판 화이트 와인의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .08
Quantitative Changes of Polyphenols of Mulberry (Morus alba L.) Wines and Vinegars during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functionality and Utilization of Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Functional Components and Biological Activities between Cultivated Mulberry Tree and Mountain Mulberry Tree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
뽕잎과 오디분말을 이용한 육류용 소스 제조 및 품질평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines according to Storage Period by Rice Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
와인 농축액을 첨가한 모짜렐라 치즈의 품질 특성 및 기능성
한국식품영양학회지
2021 .12
Quality characteristics and antioxidant activities of extruded mulberry leaves added milk spread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quantitative Changes of Functional Constituents and Sensory Properties According to Processing Methods of Mulberry (Morus alba L.) Leaves and Preparation of High Quality Mulberry Leaf Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Korean Traditional Wines with Different Amounts of Sorghum and Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
다양한 과일을 이용한 대추와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
아로니아 와인의 품질 특성 및 휘발성 향기성분
한국식품영양학회지
2017 .06
Characteristics of aroma compounds of 11 red wines from international grape cultivars grown in Korea
Food Science and Preservation
2018 .08
발효?침용 기간을 달리한 Muscat of Alexandria 와인의 발효 기간별 품질 특성
한국식품영양학회지
2021 .12
Physicochemical Characteristics of Wine Made from Domestic Grapes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Muscat Bailey A 품종 포도주의 청징과 여과에 따른 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2015 .11
오디 탄산음료 제조를 위한 최적 품종 선발 및 제조된 탄산음료의 품질평가
한국약용작물학회지
2023 .04
A Competitiveness Evaluation of the Wine Industry at Yalu River Valley in China
농업생명환경연구
2019 .01
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