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Antioxidant Activities of Several Mixed Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
Optimization of germination conditions to enhance the antioxidant activity in chickpea (Cicer arietimum L.) using response surface methodology
Food Science and Preservation
2022 .07
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
국제종자검정협회(ISTA) 변온조건에서 비탈면 복원용 주요 초화류의 발아율 및 발아속도
환경복원녹화
2018 .01
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Germination and Quality Characteristics of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
지황 종자의 형태 및 발아 특성
한국약용작물학회지
2022 .06
Antifreeze proteins promote the germination of low temperature-treated petunia seeds via regulation of antioxidant- and proline-related genes
Journal of Plant Biotechnology
2020 .01
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
Influence of Air Temperature on Seed Germination of Allium cepa cv. ‘Thunderball’
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Germination Characteristics of Three Medicinal Plants as Affected by Different Light Quality
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
채취 시기와 발아 온도에 따른 진달래의 종자 및 발아 특성
한국산림과학회지
2018 .01
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Effects of Mixed Grains Composed of Functional Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Germination Characteristics of Two Native Plants Affected by Temperature and Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
발아기간에 따른 유채종자의 일반성분 조성, 항산화능 및 멜라토닌 함량의 변화
Food Science and Preservation
2016 .12
혼합잡곡의 항산화 활성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant and Antihypertensive Activities of Grains in Relation to Phenolic Compound and Amino Acid contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Physiological Activity of Barley and Black Beans according to Germination Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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