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도라지 종자 추출물의 멜라토닌 함량 및 항산화능
한국식품영양과학회지
2018 .09
Changes of Antioxidant Activity as affected by cultivation period in Buckwheat (Fagopyrum species) sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of crude protein, crude oil, total flavonoid, total polyphenol content and DPPH activity in the sprouts from a high oleic acid soybean cultivar
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
The Role of Melatonin on Mammalian Early Embryonic Development In Vitro
동물생명과학연구
2016 .06
Change in Antioxidant activity of Grain germination
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
발아 온도 및 시간에 따른 쌀귀리의 화학적 성분 및 항산화 활성 변화
산업식품공학
2022 .11
Protective Effects of Peanut Sprouts from a Smart Farming System on the Barrier Function of Human Epithelial Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
Determination of Melatonin Content and Antioxidant Activity of Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Variation in phenolic content, flavonoid content, and antioxidant capacities of radish sprouts (Raphnus sativus) exposed to red and blue light-emitting diodes during cultivation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Properties of Sprouts from Safflower Seeds during Germination Periods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Optimization of germination conditions to enhance the antioxidant activity in chickpea (Cicer arietimum L.) using response surface methodology
Food Science and Preservation
2022 .07
Nutritional value and antioxidant potential of lemon seed and sprout
한국식품과학회지
2020 .12
국제종자검정협회(ISTA) 변온조건에서 비탈면 복원용 주요 초화류의 발아율 및 발아속도
환경복원녹화
2018 .01
새싹밀의 재배방법과 수확시기에 따른 항산화 성분 및 활성 평가
한국식품영양학회지
2021 .12
멜라토닌의 기능성 및 유제품 활용
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
생육시기 별 새싹율무의 유리당, 기능성 성분 및 항산화활성 변화
한국약용작물학회지
2019 .10
Changes of Melatonin Content and Antioxidant Activities in Baechu (cabbage) Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
비타민나무 잎 분말 첨가 호밀쿠키의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .05
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
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