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오이(Cucumis sativus L.) 내저온성의 부계 유전
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
오이(Cucumis sativus L.) 과실 수확 후 저온 장해 발생에 관여하는 호르몬 기작 구명
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Changes in Quality Characteristics of Pickled Purple Radish during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Isolation and Characterization of Gene Causing Yellow Fruit Flesh in Cucumis sativus
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Genotyping-by-Sequencing and Assessment of Genetic Relationship of 48 Commercial F1 Hybrids in Cucumber (Cucumis sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Analysis of Toxic metals in Pickled Foods from South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inheritance Study of a CMV Resistance Gene in Cucumber (Cucumis Sativus L.) and Candidate Gene Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Identification of a Gene Related to Powdery Mildew Resistance and Development of a Molecular Marker in Cucumber (Cucumis sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
친환경 가공황토 소재가 오이의 생육과 토양에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Genetic Diversity Assessment and Cultivar Identification for Cucumber (Cucumis sativus L.) Using the Fluidigm SNP Assay
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Independent Domestication of Cucumber (Cucumis sativus L.) Fruit Revealed by Cucurbitacin and Volatile Compound Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Establishment of Pre-Harvest Residue Limits of Picoxystrobin and Sulfoxaflor on Cucumber(Cucumis sativus L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Dissipation Pattern of Metrafenone in Cucumber(Cucumis sativus L.) under Greenhouse Condition for Establishing Pre-harvest Residue Limite
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Nutritional Analysis of Herbal Pickled Radish Containing Angelica gigas Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시설 재배 오이(Cucumis sativus L.) 중 penthiopyrad 및 pyriofenone의 생산단계 잔류허용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
시설재배 오이(Cucumis sativus L.) 중 살균제 Fluopicolide 및 Metrafenone의 생산단계 잔류허용기준 설정
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Inheritance of Dual Disease Resistance to Powdery Mildew and Downy Mildew in Cucumber (Cucumis sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Virulence Characterization and Prevalence of Bacillus cereus in Pickled, Salted, and Dried Foods Consumed in Korea: Considerations on Gastroenteritis-related Genetic Diversity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
신품종 Cucumis melo L. ‘참멜’의 기능성물질 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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