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Changes in Quality Characteristics of Pickled Purple Radish during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Virulence Characterization and Prevalence of Bacillus cereus in Pickled, Salted, and Dried Foods Consumed in Korea: Considerations on Gastroenteritis-related Genetic Diversity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Nutritional Analysis of Herbal Pickled Radish Containing Angelica gigas Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Pickled Cucumis sativus L. Treated with Environmentally-Friendly Red Clay-Processed Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Utilization of Affective/Sensory Science to Develop Care Foods and Future Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Strategies to Promote the Korea Functional Foods Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Trends in Korean Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Strategy for Health Claim in Conventional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Sugars in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Vitamin K Analysis in Commonly Consumed Foods in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of Toxic Heavy Metals in Korean Culinary Pastes from South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
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